Selecteer een pagina

Daar sta je dan, je kijkt vanuit het raam naar het licht spektakel, terwijl de klappen om je oren donderen. Het is prachtig om te zien en een nieuw jaar luidt zich in. Je had zo graag ook naar buiten willen gaan. Proosten met de buren of je vrienden die gezellig aan tafel zaten eerder op de avond. Ze staan nu buiten en steken zelf ook wat vuurwerk af. Een rilling gaat door je lijf. Medelijden komt naar boven drijven en je vraagt je af wat je anders zou kunnen doen. 

Onzichtbaar verscholen, alleen jij weet het. Je zal al in je ooghoeken dat er een veilig plekje werd gezocht. Alsof ze het aanvoelde. Zelf wist je even niet wat je daar aan moet doen. Je had al van alles geprobeerd. Het lievelingseten staat onaangeroerd in het bakje. De snoepjes hielpen ook niet. De mand dicht bij jou. Het lijkt allemaal niet te helpen.

Het is dat er nog net een staartpuntje te zien is.  Zuchtend met het glas champagne in je handen, bedenk je dat je het volgend jaar toch echt anders gaat doen.  Want, dit gaat al een aantal jaar zo. Je kan / wil niet van huis. Het enige wat je kan doen is er nu zijn en het maar even laten.

Gehoor

Een scenario waar veel huisdieren last van hebben. Vuurwerk angst. Mede komt dat ook doordat dieren veel scherper horen dan mensen. Het geluid, van onder andere het knallend vuurwerk, komt ongeveer 4 keer zo hard binnen. En dan horen ze ook nog van een grotere afstand. Vuurwerk kan een dusdanig impact maken dat ze er meer van schrikken dan wij. Probeer je dat maar eens in te beelden. Een vuurwerkbom vlak naast jou. Op 4 meter afstand is het hetzelfde gevoel voor jouw huisdier.

Daarnaast kan het ook zijn dat ze onbedoeld reageren op onze eigen emoties als het gaat om hard geluid, zoals het vuurwerk. Mens & dier zijn energetische met elkaar verbonden. Onze huisdieren voelen ons feilloos aan. Denk maar eens als je zelf blij bent of juist boos. Je zult zien dat jouw huisdier dan anders op jou reageert.

Relaxed en in harmonie

Hoe fijn zou het zijn als je relaxed en in harmonie de oud en nieuw periode door zou komen. En vooral oud op nieuw. Dat je met je vrienden naar buiten kunt en ook vuurwerk afkunt steken. Dat ze relaxed in de mand blijven liggen of een plekje in de woonkamer zoeken. Zoals het op een normale dag in de zomer ook zou gebeuren. 

In de weken voor oud & nieuw begint het knal beetje bij beetje. Een mooie tijd om te starten om te kijken hoe je ervoor kan zorgen dat je huisdier en jij relaxed en in harmonie de periode voor oud & nieuw en ook de jaarwisseling doorkomen.

1 op 1 traject 

Het 1 op 1 traject is speciaal voor jou gemaakt. Relaxed en in harmonie oud & nieuw door. Compleet op maat. Geen one size fits all. 

Want ieder dier is anders en dat geld ook voor jou. Jullie zijn uniek. Want de vraag is namelijk waar de angst vandaan komt. Het is belangrijk dat de oorzaak wordt aangepakt en van daaruit kan er ondersteuning plaats vinden. Dit gebeurt door middel van een reading in de energie. Waarom is je huisdier bang? Wat speelt er nog meer? Wat heef het nodig. Wat zou jij kunnen betekenen. 

De extra ondersteuning is in de vorm van een BachBloesem mix en/of Essentiële Oliën mix. Ook deze worden persoonlijk afgestemd op de situatie waarin jullie je bevinden. 

Na de reading, deze krijg je per post met de essentiële roller mix. Komt er een BachBloesem uit, zet ik deze op de foto van het huisdier en zorgt dit gelijk voor de energetische ondersteuning op afstand. Foto’s zijn de afdruk van onze eigen energie. 

We hebben na de reading nog een keer contact. En na oud & nieuw hebben we in de eerste week van Januari even contact om te kijken hoe het is gegaan.

De start is 1 December en er zijn 6 plekken. Vol = Vol

Vuurwerk huisdieren