Selecteer een pagina

Mijn naam is Marieke de Wijs. Al van jongs af aan ben ik in de ban van dieren. Dierenarts worden stond dan ook zeker bovenaan mijn lijstje.  Mijn weg liep alleen anders en nu werk ik alsnog met dieren. Uiteraard op een andere manier.

Via de MAVO ben ik het MLO ingestapt en heb verterinaire en technische microbilogie gestudeerd. Vandaaruit heb ik de HBO opleiding Dier- en Veehouderij afgerond en deed ik een opleiding als Energetische bewustzijncoach met HBO medische basiskennis.

In 2011 ben ik ook op een visionquest geweest in Peru en heb ik een mooie initiatie gehad vanuit het dierenrijk. Wat een ervaring was dat. Sjamanisme speelt een roden draad door mijn leven. Net als de kelten en de Inca’s. 

Gaande weg kwamen mijn eigen huisdieren (twee katten), kracht/totem dieren (Vlaamse gaai & de Draak o.a.) op mijn pad. Zij hebben mij heel veel geleerd. Zeker mijn aller eerste kat: Tommy. Hij heeft mij uitgekozen. Ik was namelijk niet op zoek. Hij heeft mij laten zien wat het betekent om een ziel in een lichaam te zijn en dat deze niet ophoudt als het lichaam stopt. Hij heeft tot aan de geboorte van onze zoon als gids bij mij geleefd. Een super mooi samenwerking. Waar ik nog steeds dankbaar voor ben. Dit geldt ook voor de Vlaamse gaai. Die op mijn 21 ste in mijn leven kwam. Eerst alleen, toen samen en daarna ook nog eens met een baby. Veelvuldig laat hij zich aan mij zien. En weet je wat het aller mooiste is, onze zoon is onze eigen Vlaamse gaai.

Nu komt in mijn praktijk alles samen.

En is mijn zielsmissie Dieren als spiegel van onze ziel. Waarbij huisdieren, kracht-/totem- en mytische dieren centraal staan.

Marieke de Wijs - header
DRAKENkrachtbox